conceptual designs


De Makers van Bergen op Zoom

 

Margriet Foolen heeft in Bergen op Zoom een blijvende concept store geïnitieerd waar kunst, design en ambachtelijke creatieven samen hun werk exposeren en verkopen. De winkel ligt in het hart van de stad en laat de lokale creatieve ondernemers zien. Met 20 ondernemers onder een dak laten ze verschillende ambachten uit de regio zien, zo doen er een meubelmaker, fotografe, keramiste, verschillende kunstenaars, iemand die etsen maakt en product en grafisch vormgevers mee. De winkel wordt zo enthousiast ontvangen dat we zelfs na pas een half jaar open te zijn zijn genomineerd tot winkelheld van Bergen op Zoom

 

Wil je meer weten over de Makers kijk dan op de Facebook  of Instagram accounts en volg alle nieuwtjes.

www.demakersvanboz.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Big Belly wrap designs

 

De Big Belly afval bakken staan in het centrum van Bergen op Zoom. Om de bakken opvallend maar ook  mooi te maken en de voorbijgangers bewust te maken is dit concept ontwikkeld. In totaal zijn er 11 bakken gewrapt met een afbeelding van 'afval' en daarbij kan je lezen hoe lang het duurt voor dit type afval 'verdwijnt' in de natuur. Zo kan men in een oog opslag zien dat het toch echt een stuk beter is om iets gewoon in de afvalbak te gooien.

 

De Big Belly's werken op zonne-energie en laten het weten wanneer ze vol zijn. Binnenkort wordt er ook geluid aan de bakken toegevoegd.